Ledende kosmetikkleverandør i Norge

Innovell Beauty AS er leverandør til det norske markedet av internasjonale anerkjente merkevarer og brands fra hele verden. Selskapet er underlagt svenske Ellancé, en av Skandinavias ledende agenter innen profesjonell hudpleie.

INNOVELL BEAUTY har som mål å representere det beste av det beste i de ulike hudpleie- og Spakategorier innen salg- og behandlingsprodukter for fortrinnsvis hudpleiesalonger, Spa og estetisk medisinske klinikker i Norge. Som bransjeaktør har vi også tilknytning til enkelte profesjonelle nettutsalg, apotek og relaterte konseptbutikker avhengig av de ulike varemerker.

Vi jobber også aktivt med utdanningsinstitusjoner innen både hudpleie og kosmetisk estetikk. Våre serier er håndplukket og nøye utvalgt med tanke på både effektive resultat og forbrukers livstils valg og ønske om resultat ved valg av portefølje, likeledes skal det være lønnsomt å samarbeide med Innovell Beauty og tilby våre produkter og konsept ut i fra din egen bedrifts særegne profil.

Som kunde hos Innovell Beauty vil du også kunne ta del i kunnskapsbanken og den brede erfaringen som Ellancé og Innovell Beauty sammen utgjør. I det norske markedet tilbyr vi blant annet en av verdens ledende hudpleieserier Dr. Dennis Gross Skincare™ samt en av de fremste økologiske Spaserier Éminence Organics. Vi er også veldig stolt over å tilby utvalgte produkter fra VMV Hypoallergenics, en hypoallergen hudpleiserie basert på det internasjonale allergenregisteret.

Vi startet opp i 2015 og har idag har blant annet 50 etablerte forhandlere på vår største merke pr Dr. Gross og har jevn vekst på allevåre merkevarer. Vi holder til sentralt i Oslo iVibesgate 15 på Majorstuen der vi har kontor, show- og kursrom.